Våra tjänster

Allt om våra tjänster

Hälsobemanning erbjuder bemanning och tjänster inom medicin till landsting, kommun och privata vårdgivare runtom i Sverige

Vi arbetar med personalbemanning och rekrytering inom vård och omsorg till landsting, kommuner och privata kunder i hela landet. Vi erbjuder tjänster till allmänläkare, sjuksköterskor eller dem med specialiserade områden inom medicin. Vi försöker ständigt ha en bra och nära dialog med kunder och anställda för att kunna bistå med rätt person för uppdraget.

Bemanning med kvalificerad personal

Vårt mål är att arbeta med Sveriges bästa läkare och sjuksköterskor med olika specialist områden.

Genom en noggran urvalsprocess kan vi säkerställa den bästa personalen till er. Är du ett landsting, kommun eller erbjuder du vård inom en privat regi och behöver utöka med bra personal till er avdelning? Vänligen kontakta oss för mer information. Du hittar intresseanmälan här på sidan.


 

Arbete på bemanningsföretaget

Som utbildad läkare eller sjuksköterska kan du ta del av de tjänster vi erbjuder i hela Sverige. Genom att arbeta som hyrläkare/sjuksköterska hos oss kan vi erbjuda dig en högre ersättningsnivå. Oavsett om du vill arbeta några enstaka veckor eller en längre period, hör gärna av dig.

Du som arbetar hos oss kan välja att få din lön på kontot eller fakturera oss genom ditt eget bolag. Fyll gärna i intresseanmälan på sidan.

Om du är en undersköterska eller vill jobba med hemtjänst ber vi er kontakta vårt andra bolag Helicare.

Intresseanmälan för rekrytering och bemanning

För att få komma igång kan du använda formuläret nedanför. Fyll i kortfattat vad du behöver hjälp med och vilket medicinskt område du är intresserad. Vi brukar återkomma samma dag men senast nästkommande vardag. Du kan även ringa oss på 08-604 03 40 eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..